Trailer voor de serie Big Sky

Big Sky is een aankomende serie gemaakt door David E. Kelley en gebaseerd op de roman The Highway uit 2013 van C. J. Box. De serie gaat op 17 november 2020 in première op ABC. Bekijk hieronder de trailer.

big sky serie

Big Sky serie

Big Sky is een thriller over privédetectives Cassie Dewell (Kylie Bunbury) en Cody Hoyt (Ryan Phillippe) die hun krachten bundelen met Cody’s vervreemde vrouw en ex-agent Jenny Hoyt (Katheryn Winnick) om te zoeken naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Maar als ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, moeten ze tegen de klok racen om de moordenaar te stoppen voordat een andere vrouw wordt meegenomen.

Het boek The Highway is herschreven voor de serie door David E. Kelley, die een grote hoeveelheid hitseries op zijn naam heeft staan, zoals Ally McBeal, The Practice en Big Little Lies.

De cast bestaat uit namen als Kylie Bunbury, Ryan Phillippe, Katheryn Winnick, Natalie Alyn Lind, Jade Pettyjohn, Dedee Pfeiffer, John Carroll Lynch, Brian Geraghty, Jesse James Keitel, Valerie Mahaffey.

Naomi Bulochnikov-Paul, senior vp Communications bij ABC Entertainment, zei over de serie:

“With the legendary David E. Kelley helming our new drama ‘Big Sky,’ we wanted to create a unique shared experience that celebrates the show’s gripping storytelling, offers a flavor of the thrilling twists and turns to come and most importantly, celebrates our amazing talent.”

De serie Big Sky gaat op 17 november 2020 in première op ABC.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter