Trailer voor de serie The Responder met Martin Freeman

BBC heeft een eerste trailer vrijgegeven voor Martin Freeman‘s nieuwe politiedrama The Responder. In de vijfdelige serie kruipt de Sherlock-acteur in de huid van een hulpverlener die nachtdiensten draait in Liverpool, waarbij de reeks een spiegel moet houden voor de emotionele uitersten van het leven aan de frontlinie van de Britse politie. Bekijk hieronder de trailer.

The Responder

The Responder volgt Chris (Martin Freeman), een door een crisis getroffen, moreel gecompromitteerde, onconventionele functionaris die een reeks nachtdiensten in Liverpool aanpakt. Terwijl hij probeert zijn hoofd boven water te houden, zowel persoonlijk als professioneel, wordt Chris gedwongen om een ​​nieuwe rookie-partner Rachel aan te nemen. Beiden ontdekken al snel dat overleven in deze meedogenloze nachtelijke wereld onder hoge druk zal afhangen of ze elkaar helpen of niet.

De zesdelige BBC One-serie heeft ook rollen voor Adelayo Adedayo (The Capture), Ian Hart (The Terror) en MyAnna Buring (The Salisbury Poisonings).

De serie is geschreven door ex-politieagent Tony Schumacher en is gebaseerd op zijn echte ervaringen op het werk. De afleveringen werden geregisseerd door Tim Mielants (The Terror, Peaky Blinders).

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter