Trailer voor de serie Y: The Last Man

Na jaren van ontwikkeling is de live-action serie van Y: The Last Man in aantocht! De aankomende serie, gebaseerd op de veelgeprezen stripboekenreeks van Brian K. Vaughan en Pia Guerra, komt op 13 september uit op FX op Hulu. FX heeft de volledige trailer uitgebracht, welke je hieronder kunt bekijken.

Y The Last Man serie 

Y: The Last Man serie 

De serie speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin elk zoogdier met een Y-chromosoom werd gedecimeerd, behalve Yorick Brown (Ben Schnetzer) en zijn aap Ampersand. De serie volgt Yorick die door de nieuwe wereld reist terwijl de overlevenden worstelen met hun verliezen en proberen de samenleving te herstellen, geleid door Yoricks moeder en de zittende V.S. President Jennifer Brown (Diane Lane).

De serie geeft rollen voor Diane Lane, Ben Schnetzer, Olivia Thirlby, Amber Tamblyn, Marin Ireland, Diana Bang, Elliot Fletcher, Juliana Canfield.

Eliza Clark (Animal Kingdom) fungeert als showrunner nadat Michael Green en Aida Mashaka Croal het project in 2019 verlieten vanwege creatieve meningsverschillen. Het is onduidelijk wat er van hun visie overblijft, maar de pilot die ze oorspronkelijk schoten, werd opnieuw opgenomen en herschreven door de nieuwe crew.

Het is gebaseerd op de stripserie Y: The Last Man van Brian K. Vaughan en Pia Guerra. De eerste twee afleveringen zijn geschreven door showrunner Eliza Clark en geregisseerd door Louise Friedberg. Het FX Productions project wordt geproduceerd door Clark, Nina Jacobson en Brad Simpson van Color Force, samen met Nellie Reed. Mari Jo Winkler-Ioffreda, Vaughan en Melina Matsoukas zijn uitvoerende producenten.

Y: The Last Man zal op 13 september verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter