Trailer voor de serie Yellowjackets met Christina Ricci & Juliette Lewis

Showtime heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor de serie Yellowjackets met in de hoofdrollen Christina Ricci, Juliette Lewis, Melanie Lynskey en Tawny Cypress. Bekijk de trailer hieronder. De reeks wordt beschreven als deels survival-epos, deels psychologisch horrorverhaal en deels coming-of-age-drama. De serie gaat op zondag 10 november in première.

Yellowjackets serie

Het verhaal is de saga van een team van enorm getalenteerde voetballers van middelbare schoolmeisjes die de (on)gelukkige overlevenden worden van een vliegtuigcrash diep in de afgelegen noordelijke wildernis. De serie vertelt het verhaal van hun afdaling van een gecompliceerd maar bloeiend team naar woeste clans, terwijl we ook de levens volgen die ze bijna 25 jaar later hebben geprobeerd weer in elkaar te zetten, wat bewijst dat het verleden nooit echt voorbij is.

Yellowjackets is gecreëerd en uitvoerend geproduceerd door Ashley Lyle en Bart Nickerson (Narcos). Naast Ricci, Lewis, Lynskey en Cypress zijn er rollen voor Ella Purnell, Samantha Hanratty, Sophie Thatcher, Sophie Nélisse, Steven Krueger, Jasmin Savoy Brown en Warren Kole.

Yellowjackets is uitvoerend geproduceerd door Drew Comins, Karyn Kusama (Destroyer) en Jonathan Lisco (Halt en Catch Fire), die ook dienst doet als showrunner. Kusama leidt ook de pilot. Het wordt geproduceerd door Entertainment One en is momenteel nog in productie in Vancouver.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter