Trailer voor de serie Your Honor met Bryan Cranston

Showtime de eerste teaser uitgebracht voor de aankomende mini serie Your Honor met in de hoofdrol Bryan Cranston (Breaking Bad) als een rechter die zijn zoon moet beschermen na een tragische gebeurtenis. De teaser is hieronder te bekijken.

Your Honor serie

De serie is een thriller gesitueerd in New Orleans. Cranston speelt de hoofdrol als een gerespecteerde rechter wiens zoon betrokken is bij een hit-and-run wat leidt tot een spel met hoge inzetten van leugens, bedrog en onmogelijke keuzes. Your Honour wordt geproduceerd door de voor een Emmy genomineerden Robert en Michelle King (The Good Fight, The Good Wife, Evil). BAFTA-winnaar Peter Moffat fungeert als showrunner en uitvoerend producent en heeft meerdere afleveringen geschreven, waaronder de eerste aflevering.

De cast wordt geleid door Cranston en heeft ook rollen voor Michael Stuhlbarg (Call Me By Your Name, Shirley), Sofia Black-D’Elia (The Mick, The Night Of), Carmen Ejogo (True Detective, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), Isiah Whitlock Jr. (Da 5 Bloods, Atlanta) en Hope Davis (Love Life, Wayward Pines).

Your Honour is geproduceerd door CBS Television Studios in samenwerking met King Size Productions. Het is een adaptatie van de Israëlische serie Kvodo, gemaakt door Ron Ninio en Shlomo Mashiach, geproduceerd door Ram Landes en uitgezonden op Yes TV in het land. Liz Glotzer (Evil, The Good Fight, Castle Rock, The Shawshank Redemption), Alon Aranya en Rob Golenberg (Hostages, Betrayal) zullen ook optreden als uitvoerende producenten.

Your Honor werd al aangekondigd in oktober 2017. De serie gaat later dit jaar in première.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter