Trailer voor de Yellowstone prequel serie 1883

Paramount+ heeft de volledige trailer uitgebracht voor de serie 1883, de aankomende Yellowstone prequel waarin de oorsprong van de Dutton-familie centraal staat. De video belicht de hachelijke reis van de Duttons naar Niemandsland terwijl ze proberen te zoeken naar de juiste plek om hun huis van te maken. De serie is vanaf zondag 19 december te streamen.

1883 serie trailer

Het volgt de familie Dutton terwijl ze op reis gaan naar het westen door de Great Plains naar het laatste bastion van het ongetemde Amerika. Het is een grimmige hervertelling van de westerse expansie en een intense studie van een gezin dat de armoede ontvlucht om een ​​betere toekomst te zoeken in het beloofde land van Amerika – Montana.

1883 is gemaakt door Oscar-genomineerde Taylor Sheridan, die vooral bekend is vanwege zijn werk aan tv-shows zoals Veronica Mars en Sons of Anarchy, evenals in films als Sicario en Hell or High Water. In de prequel zijn er rollen voor Tim McGraw, Faith Hill, Sam Elliott, Isabel May, LaMonica Garrett en Billy Bob Thornton. De serie heeft ook rollen voor Audie Rick, Marc Rissmann, Eric Nelsen en James Landry Hébert. Ondertussen zijn Dawn Olivieri, Emma Malouff, Alex Fine, Gratiela Brancusi, Anna Fiamora, Nichole Galicia, Stephanie Nur, Amanda Jaros, Noah Le Gros en Martin Sensmeier gecast voor terugkerende optredens.

1883 is een productie van MTV Entertainment Studios, 101 Studios en Bosque Ranch Productions. Sheridan, John Linson, Art Linson, David Glasser, Ron Burkle en Bob Yari zijn uitvoerende producenten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter