Trailer voor Dead to Me seizoen 3

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Dead to Me seizoen 3, het laatste seizoen van de duistere comedyserie met in de hoofdrollen Christina Applegate en Linda Cardellini. De serie keert naar verwachting op 17 november terug. Bekijk de trailer hieronder.

Dead to Me seizoen 3

Dead to Me seizoen 3 trailer

Jen (Christina Applegate) is een bittere weduwe die vastbesloten is om de recente moord op haar man op te lossen. Judy (Linda Cardellini) is een optimistische vrije geest die onlangs haar eigen tragische verlies heeft geleden. Wanneer de twee vrouwen elkaar ontmoeten, worden ze onwaarschijnlijke vriendinnen, ondanks hun tegengestelde persoonlijkheden. Maar terwijl ze elkaar vinden onder het genot van flessen wijn, koekjes en een gedeelde affiniteit voor The Facts of Life, probeert Judy wanhopig Jen te beschermen tegen een schokkend geheim dat haar leven zou kunnen vernietigen.

Dead to Me is gecreëerd door Liz Feldman (2 Broke Girls, One Big Happy) en is een verslavende zwarte komedie die duikt in de pijnlijke, ongefilterde wateren van verdriet, verlies en vergeving. De serie debuteerde in 2019 en kon meteen rekenen op positieve reacties.

De cast bestaat uit Christina Applegate (Jen), Linda Cardellini (Judy), James Marsden (Steve), Ed Asner (Abe) en Brandon Scott (Nick). Jessica Elbaum (Gloria Sanchez Prods.), Christie Smith en Christina Applegate werkten ook mee als uitvoerende producenten, naast Adam McKay en Will Ferrell voor Gloria Sanchez Productions. Dead to Me wordt geproduceerd door CBS Television Studios voor Netflix.

Dead to Me seizoen 3 is vanaf 17 november 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter