Trailer voor Dear White People seizoen 3

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Dear White People seizoen 3. Deze kun je hieronder bekijken en biedt ons een glimp van wat we kunnen verwachten in Vol. 3. In de hoofdrollen zien we Logan Browning en Giancarlo Esposito. Het nieuwe seizoen verschijnt op 2 augustus.

Dear White People seizoen 3

De serie heeft hoofdrollen voor Logan Browning, Brandon P. Bell, Antoinette Robertson, DeRon Horton, John Patrick Amedori, Ashley Blaine Featherson en Marque Richardson. Seizoen 3 heeft gastrollen voor Laverne Cox (Orange is the New Black), Blair Underwood (L.A. Law), Yvette Nicole Brown (Community) en rapper Flavour Flav.

Dear White People is een tv-bewerking de gelijknamige speelfilm van regisseur Justin Simien. Zwarte studenten krijgen te maken met dagelijkse vernederingen en achterbaks gekonkel op een Ivy League-universiteit die lang niet zo liberaal is als deze zelf denkt.

Dear White People ging op 28 april 2017 wereldwijd op Netflix in première. Yvette Lee Bowser zal ook terugkeren als showrunner, met Stephanie Allain en Julia Lebedev als uitvoerend producenten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter