Trailer voor Dickinson seizoen 2 met Hailee Steinfeld

Apple TV + heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Dickinson seizoen 2, het aankomende tweede seizoen van hun historische komedie-dramaserie met Hailee Steinfeld (Bumblebee, Pitch Perfect 2, True Grit). De serie staat gepland om terug te keren op 8 januari 2021, gevolgd door wekelijkse nieuwe afleveringen. Bekijk de Dickinson seizoen 2 trailer hieronder!

Dickinson seizoen 2 trailer

Dickinson speelt zich af tijdens het tijdperk van Emily Dickinson met een moderne gevoeligheid en toon. De serie neemt de kijker mee in de wereld van Emily en onderzoekt de beperkingen van de maatschappij, het geslacht en het gezin vanuit het perspectief van een ontluikende schrijfster die niet past in haar eigen tijd. Dickinson is geschreven door Alena Smith (The Affair, The Newsroom).

De hoofdrollen worden gespeeld door Jane Krakowski, Toby Huss, Adrian Enscoe, Anna Baryshnikov, Ella Hunt, John Mulaney, Wiz Khalifa en Oscar-genomineerde Hailee Steinfeld (True Grit). Seizoen 2 bevat ook gastrollen voor Nick Kroll als Edgar Allan Poe, Timothy Simons als Frederick Law Olmstead, Ayo Edebiri als Hattie, Pico Alexander als Ship en Finn Jones als Sam Bowles.

Dickinson is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Alena Smith en uitvoerend geproduceerd door Hailee Steinfeld. David Gordon Green (Pineapple Express, Vice Principals) regisseert en zal ook uitvoerend produceren naast Smith, Michael Sugar (Spotlight) en Ashley Zalta (Maniac) voor Sugar23 Productions, evenals Alex Goldstone voor Anonymous Content en Darlene Hunt (The Big C). De serie is afkomstig uit de onafhankelijke studio van Paul Lee, wiip.

Dickinson seizoen 2 verschijnt op 8 januari 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter