Trailer voor Die In A Gunfight met Alexandra Daddario & Diego Boneta

Lionsgate heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Die In A Gunfight, de aankomende rom-com actie-misdaadfilm, met in de hoofdrol Alexandra Daddario en Diego Boneta. De trailer kun je hieronder bekijken en belicht de romance tussen Daddario’s Mary en Boneta’s Ben, die beiden uit rivaliserende misdaadfamilies komen. De film wordt beschreven als een moderne versie van William Shakespeares klassieke Romeo en Julia-verhaal. De film zal op vrijdag 16 juli in de Amerikaanse bioscopen en op VOD verschijnen.

Die In A Gunfight trailer

In Die in a Gunfight zijn de Rathcarts en de Gibbons twee rivaliserende families die elk hun eigen media-imperium in New York City beheersen. Hun kinderen negeren de vete en worden verliefd, ondanks de pogingen van hun ouders om hen uit elkaar te houden. Met huurmoordenaars, bedrijfscorruptie, liefde, jaloezie, wraak en lust komen alle personages en emoties tot een hoogtepunt op de bruiloft.

De film wordt geleid door Alexandra Daddario (Percy Jackson-films), Diego Boneta (Rock of Ages), Wade Allain-Marcus (Snowfall), Justin Chatwin (War of the Worlds), Travis Fimmel (Vikings), Emmanuelle Chriqui (Entourage) en Billy Crudup (The Morning Show).

Die In A Gunfight is geregisseerd door Collin Schiffli naar een scenario geschreven door Andrew Barrer en Gabriel Ferrari.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter