Trailer voor Disney Pixar’s Turning Red

Disney Pixar heeft de trailer vrijgegeven voor de coming-of-age-komedie Turning Red! Deze kun je hieronder bekijken. De film gaat over een meisje dat steeds ongewenst in een enorme rode panda verandert. Vanaf lente 2022 draait de film in de bioscoop.

Turning Red trailer

Pixar’s Turning Red trailer

Turning Red concentreert zich op Mei Lee, een zelfverzekerde maar sukkelige 13-jarige die verscheurd is tussen het blijven van de plichtsgetrouwe dochter en de chaos van de adolescentie. En alsof veranderingen in haar interesses, relaties en lichaam nog niet genoeg is, lijdt Mei aan een mysterieuze toestand waarin ze telkens wanneer ze te opgewonden raakt op magische wijze verandert in een gigantische rode panda!

Turning Red wordt geleid door de jonge actrice Rosalie Chiang als de stem van Mei Lee. Sandra Oh (Killing Eve) vertolkt de stem van Mei Lee’s beschermende moeder Ming, die nooit ver van haar dochter is.

De film is geregisseerd door Domee Shi, de schrijver / regisseur achter de Pixar-korte film Bao. Ze was de eerste vrouw die een korte film regisseerde voor de animatiestudio van Disney en een Academy Award won voor de titel. Hoewel Turning Red haar regiedebuut zal zijn, heeft Shi credits voor een aantal opmerkelijke films in het verleden, waaronder als storyboard-artiest aan Inside out, The Good Dinosaur, Incredibles 2 en Toy Story 4.

Turning Red staat momenteel gepland om in de bioscopen te verschijnen op 11 maart 2022 en fungeert als een van de twee Pixar-films die dat jaar in de bioscopen te zien zal zijn. De andere film is het Buzz Lightyear-oorsprongsverhaal met Chris Evans in de hoofdrol, dat gepland staat voor die zomer.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter