Trailer voor Disney Plus film Better Nate Than Ever

Disney Plus heeft de officiële trailer uitgebracht voor Better Nate Than Ever, de volgende coming-of-age-komediefilm met in de hoofdrollen nieuwkomer Rueby Wood en Emmy-winnaar Lisa Kudrow. Vanaf vrijdag 1 april is Better Nate Than Ever te streamen op Disney Plus.

De video, die je hieronder samen met de poster kunt bekijken, belicht de grote dromen van een 13-jarig kind om een ​​Broadway-ster te worden. Met de hulp van zijn beste vriend en tante begint hij aan een reis om zijn eerste Broadway-rol te bemachtigen. Het geeft ons ook een voorproefje van de twee originele nummers met de titel “Big Time” en “#GoAwf”, die voor de film zijn geschreven.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Better Nate Than Ever trailer

Better Nate Than Ever trailer

In de film heeft de 13-jarige Nate Foster grote Broadway-dromen. Er is maar één probleem: hij kan niet eens een rol spelen in het schooltoneelstuk. Maar wanneer zijn ouders de stad verlaten, sluipen Nate en zijn beste vriend Libby naar de Big Apple voor een once-in-a-lifetime kans om te bewijzen dat iedereen ongelijk heeft. Een toevallige ontmoeting met Nate’s lang verloren gewaande tante Heidi zet zijn reis op zijn kop, en samen moeten ze leren dat de grootste avonturen van het leven maar zo groot zijn als je dromen.

De muzikale komedie is een adaptatie van Tim Federle’s bekroonde roman. De familiefilm is geschreven en geregisseerd door Tim Federle.

In de hoofdrollen zien we Aria Brooks, Michelle Federer, Rueby Wood, Norbert Leo Butz, Lisa Kudrow & Joshua Bassett.

Better Nate Than Ever kijken

Better Nate Than Ever is vanaf 1 april 2022 exclusief te zien op Disney Plus Nederland. Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk Better Nate Than Ever.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter