Trailer voor Disney Plus-film The One and Only Ivan

Walt Disney Studios heeft de trailer vrijgegeven voor de aankomende live-action en CGI drama film The One and Only Ivan. We krijgen een eerste blik op de gorilla die een talent heeft voor tekenen. De film zou eigenlijk in de bioscoop verschijnen, maar zal nu 21 augustus debuteren op Disney+. Bekijk de The One and Only Ivan trailer hieronder.

The One and Only Ivan

The One and Only Ivan trailer

De film is een bewerking van het bekroonde boek van Katherine Applegate over een heel speciale gorilla. Disney’s The One and Only Ivan is een onvergetelijk verhaal over de schoonheid van vriendschap, de kracht van visualisatie en de betekenis van thuis. Ivan is een zilverrug gorilla van 400 pond die een gemeenschappelijke leefomgeving deelt in een winkelcentrum met Stella de olifant, Bob de hond en verschillende andere dieren. Hij heeft weinig herinneringen aan de jungle waar hij gevangen werd genomen, maar wanneer een babyolifant genaamd Ruby arriveert, wordt hij geraakt. Ruby is onlangs gescheiden van haar familie in het wild, waardoor hij vraagtekens zet bij zijn leven, waar hij vandaan komt en waar hij uiteindelijk wil zijn.

De film bevat een cast onder leiding van Oscar-winnaars Sam Rockwell als Ivan, Angelina Jolie als Stella, Helen Mirren als de stem van Snickers de poedel, Danny DeVito als de stem van Bob de hond, Brooklynn Prince als de stem van Ruby, Grammy-winnaar Chaka Khan als de stem van Henrietta de kip, Mike White als de stem van Frankie de zeehond, Ron Funches als de stem van Murphy het konijn en Phillipa Soo als de stem van Thelma de papegaai.

Het heeft ook rollen voor Bryan Cranston (Breaking Bad) in de hoofdrol spelen als Mack, de eigenaar van het winkelcentrum. Ramon Rodriquez (Iron Fist) als winkelcentrummedewerker George en Ariana Greenblatt als George’s dochter Julia.

The One and Only Ivan is geregisseerd door Thea Sharrock (Me Before You) op basis van het scenario geschreven door tweevoudig Independent Spirit Award-winnaar Mike White (Pitch Perfect 3, The School of Rock). Angelina Jolie (First They Killed My Father, Maleficent) produceert samen met wijlen Allison Shearmur (Solo: A Star Wars Story, Cinderella) en Brigham Taylor (Christopher Robin, The Jungle Book).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter