Trailer voor Disney Plus serie Intertwined

Disney heeft een nieuwe trailer onthuld voor de nieuwe serie Intertwined (Entrelazados) tijdens Disney Plus Day, een viering van het tweede jubileum van de streamingdienst, waarbij het bedrijf een overvloed aan nieuwe showaankondigingen en trailers deelde. Bekijk hieronder de trailer. De serie volgt het verhaal van de zestienjarige Allegra Sharp die ervan droomt lid te worden van een muziektheatergezelschap genaamd Eleven O’Clock en de hoofdrol te spelen in een toneelproductie van Freaky Friday, net als haar grootmoeder, die later een legendarische ster in de wereld van het muziektheater.

Intertwined Disney Plus

Intertwined serie op Disney Plus

Allegra droomt ervan bij theatergezelschap Eleven O’Clock te gaan, maar haar moeder, Caterina, wil er niets van weten. Allegra’s leven verandert drastisch wanneer ze een mysterieuze armband vindt die haar mee terugneemt naar 1994, het jaar dat Caterina haar leeftijd had en haar carrière bij Eleven O’Clock begon in de schaduw van Cocó. Cocó is Allegra’s oma. Zal Allegra erin slagen het verleden te veranderen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Carolina Domench als Allegra naast Clara Alonso, Manuela Menéndez, Elena Roger en Lucila Gandolfo.

Intertwined is een Argentijnse serie, oorspronkelijk gefilmd in het Spaans en in het Engels nagesynchroniseerd voor Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter