Trailer voor Disney Plus serie She-Hulk: Attorney at Law

Marvel Studios heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de serie She-Hulk. In de trailer wordt de volledige titel She-Hulk: Attorney at Law prijs gegeven. Daarnaast wordt de releasedatum van She-Hulk bekendgemaakt, namelijk 17 augustus 2022.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

She-Hulk trailer

She-Hulk: Attorney at Law trailer

She-Hulk is de nieuwe Disney+ serie met in de hoofdrol Tatiana Maslany als Jennifer Walters/She-Hulk, overdag advocaat en She-Hulk als ze boos is. Naast Maslany zal Tim Roth te zien zijn in de rol van The Abomination/Emil Blonsky, die voor het eerst verscheen in The Incredible Hulk uit 2008 en onlangs verscheen als het personage in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Andere castleden zijn Jameela Jamil, Ginger Gonzaga, Josh Segarra en Renée Elise Goldsberry. Mark Ruffalo keert ook terug naar de serie als Bruce Banner/Hulk.

She-Hulk is ontwikkeld en geschreven door Jessica Gao. De showrunner van de serie is Jessica Gao en Kat Coiro & Anu Valia dienen als regisseurs voor de serie. She-Hulk debuteerde in Marvel Comics ‘Savage She-Hulk’ # 1 in 1980, gemaakt door schrijver Stan Lee en kunstenaar John Buscema. Haar alter ego is Jennifer Walters, de nicht van Bruce Banner / Hulk, die na te zijn neergeschoten een bloedtransfusie van Bruce krijgt die haar in een vergelijkbaar groen monster verandert. Ze werd later lid van de Avengers en verving kort Ben Grimm in The Fantastic Four.

She-Hulk: Attorney at Law is vanaf 17 augustus 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter