Trailer voor Disney Plus serie Willow

De eerste officiële trailer voor de aankomende Disney Plus fantasy-serie Willow is uitgebracht, evenals een releasedatum voor het project. De serie komt op 30 november 2022 uit op Disney Plus.

De trailer werd getoond tijdens het Star Wars Celebration 2022-evenement in Anaheim, Californië. De korte blik op de komende serie vormt het toneel voor wat belooft het avontuur uit de film uit 1988 voort te zetten, en zal zich concentreren op een onwaarschijnlijke groep helden die op zoek gaan naar en het opnemen tegen zowel hun innerlijke demonen en vijanden terwijl ze proberen de wereld te redden. Bekijk de trailer hieronder.

Willow trailer

Ruim drie decennia geleden werkte Ron Howard samen met George Lucas aan de fantasiefilm Willow. In 1987 produceerde Lucas Willow en Howard regisseerde de film; waar Warwick Davis de hoofdrol speelde van de goochelaar Willow Ufgood. Hoewel de film slechts een bescheiden box office succes werd, is Willow een cultfilm geworden. Nu kan het eindelijk een vervolg krijgen.

Hoewel er nooit een filmisch vervolg kwam, creëerden Lucas en voormalig X-Men-schrijver Chris Claremont wel een trilogie van romans die zich in die wereld afspeelden. In 1995 begon Shadow Moon de Chronicles of the Shadow War-trilogie. In dat verhaal verschoof de focus van Willow naar Elora Danan, het jonge meisje dat hij had beschermd toen ze nog een baby was.

Warwick Davis is het enige castlid uit de Willow film uit 1988 die terugkeert voor de serie. Hij zal zijn rol als Willow Ufgood opnieuw spelen. De schijnwerpers zullen nu echter op Princess Kit (Ruby Cruz) vallen, aangezien ze haar tweelingbroer die is ontvoerd moet redden. Kit gaat niet alleen op zoektocht, want een krijger genaamd Jade (Erin Kellyman) en Kits hulp Dove (Ellie Bamber), zullen haar vergezellen. Boorman (Amer Chadha-Patel) voegt zich ook bij de drie jonge vrouwen in ruil voor zijn vrijlating uit de gevangenis.

Jonathan Kasdan en Wendy Mericle leiden de serie.

Willow is vanaf 30 november 2022 te zien op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter