Trailer voor Disobedience met Rachel Weisz en Rachel McAdams

Bleecker Street heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Disobedience, met in de hoofdrollen Rachel Weisz, Rachel McAdams en Alessandro Nivola. Deze kun je hieronder bekijken. De film is gebaseerd op Naomi Alderman’s debuterend gelijknamige boek. Het scenario is geschreven door regisseur Sebastian Lelio en Rebecca Lenkiewicz (Ida).

Trailer voor Disobedience met Rachel Weisz en Rachel McAdams

Disobedience

De film volgt Ronit (Weisz) als ze terugkeert uit New York, na de dood van haar vervreemde rabbi-vader, naar de orthodox-joodse gemeenschap in Noord-Londen, waar ze opgroeide. Eenmaal thuis, roept ze controverse op als ze interesse toont in haar jeugdvriend Esti (McAdams) die getrouwd is met Rabbi Dovid (Nivola). De trailer illustreert effectief de somberheid van deze gemeenschap en de geleidelijke progressie van Ronit en Esti’s relatie.

De film is het Engelstalige debuut van Sebastian Lelio na het verkrijgen van succes in zijn eerdere Spaanse werken, waaronder Gloria uit 2013 en A Fantastic Woman uit 2017. Weisz’s LC6 Productions produceerde de film naast Element Pictures (Room) en Braven Films (Magic Magic).

Disobedience ging vorig jaar in première op het Toronto International Film Festival en kreeg immense lovende kritieken, met veel lovende woorden over de indrukwekkend boeiende uitvoeringen van zowel Weisz als McAdams. De film zorgde voor geroezemoes tijdens het festivalcircuit omdat het bepaalde scenes bevat met intens intieme momenten tussen de twee actrices. Voor deze scenes kregen ze van de regisseur veel lof:

“They were brave from the beginning. I felt so lucky to be dealing with real artists willing to take a risk. Acting is risk — it’s about trusting a director, and blindly jumping off the cliff.”

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter