Trailer voor Do Revenge met Maya Hawke & Camila Mendes

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Do Revenge, de aankomende komedie van regisseur Jennifer Kaytin Robinson met Maya Hawke en Camila Mendes in de hoofdrollen. De film is vanaf 16 september te streamen.

Do Revenge trailer

Do Revenge trailer

Do Revenge (voorheen getiteld Strangers) wordt beschreven als een ondermijnde Hitchcock-iaanse duistere komedie met de engste hoofdrolspelers van allemaal: tienermeisjes. De film draait om Drew (Alpha, it girl) en Eleanor (Beta, alt girl) die, na een clandestiene meet-cute, samenwerken om elkaars pestkoppen aan te pakken.

Met in de hoofdrollen Maya Hawke, Camila Mendes, Austin Abrams, Alisha Boe, Rish Shah, Talia Ryder, Ava Capri, Jonathan Daviss, Maia Reficco, Paris Berelc en Sophie Turner.

Do Revenge wordt geregisseerd door Jennifer Kaytin Robinson op basis van een scenario dat ze samen met Celeste Ballard schreef. Robinson is vooral bekend door het regisseren van de populaire romantische komedie-film Something Great. Ze heeft ook meegeschreven aan het script voor Marvel Studios’ onlangs uitgebrachte Thor: Love and Thunder.

Do Revenge is uitvoerend geproduceerd door Robinson, met Anthony Bregman en Peter Cron van Likely Story als producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter