Trailer voor documentaire Lucy and Desi over iconisch tv-koppel

Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Lucy and Desi, de aankomende documentaire van Golden Globe-winnaar Amy Poehler, waarin het echte liefdesverhaal van het iconische tv-koppel Lucille Ball en Desi Arnaz centraal staat. Het ging eerder dit jaar in wereldpremière op het Sundance-filmfestival van 2022 en zal vanaf 4 maart beschikbaar zijn op de streamer.

De video, die je hieronder kunt bekijken, bevat een preview van echte stemopnames van de tv-legendes, evenals commentaren van Norman Lear, Carol Burnett, Bette Midler en meer. Het belicht de persoonlijke en zakelijke relatie van het paar, waaronder de belangrijke erfenis van I Love Lucy, de kosten van hun succes en de oprichting van hun Desilu-producties.

Lucy and Desi

Lucy and Desi wordt geregisseerd door de veelgeprezen komiek Amy Poehler, die vooral bekend is vanwege haar optredens in tv-shows zoals Saturday Night Live en Parks and Recreation. Ze regisseerde eerder ook Netflix-komedie Wine Country en Moxie.

De documentaire onderzoekt de onwaarschijnlijke partnerschap en de blijvende erfenis van een van de meest productieve machtsparen in de entertainmentgeschiedenis. Lucille Ball en Desi Arnaz hebben alles op het spel gezet om samen te zijn. Hun liefde voor elkaar leidde tot de meest invloedrijke show in de geschiedenis van de televisie, I Love Lucy.

De documentaire komt na de release van Aaron Sorkin’s Being the Ricardos biopic, waarin de hoofdrollen werden gespeeld door Nicole Kidman en Javier Bardem. De film ontving onlangs drie Oscar-nominaties, waaronder die voor Beste Actrice, Beste Acteur en Beste Mannelijke Bijrol voor J.K. Simons.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter