Trailer voor Doug Liman’s film Locked Down

Na het verwerven van de rechten op de romantische komedie-thriller vorige maand, heeft HBO Max de eerste trailer onthuld voor Locked Down, de nieuwste film van Doug Liman (Edge of Tomorrow, Mr. & Mrs. Smith). In de hoofdrollen zien we Anne Hathaway (Ocean’s 8, The Witches) en Chiwetel Ejiofor (The Old Guard, Doctor Strange in the Multiverse of Madness). De trailer voor Locked Down kun je hieronder bekijken.

De film Locked Down

In Locked Down, net als ze besluiten te scheiden, ontdekken Linda (Anne Hathaway) en Paxton (Chiwetel Ejiofor) dat het leven andere plannen heeft als ze thuis vastzitten in een verplichte lockdown. Samenwonen blijkt een uitdaging te zijn, maar gevoed door poëzie en overvloedige hoeveelheden wijn, zal het hen op de meest verrassende manier dichter bij elkaar brengen.

De film is geregisseerd door Doug Liman. Het script werd geschreven door Peaky Blinders-bedenker Steven Knight.

In Locked Down zijn er ook rollen voor Stephen Merchant (Jojo Rabbit, The Good Place), Lucy Boynton (Bohemian Rhapsody, The Politician), Ben Kingsley (Perpetual Grace, LTD, Iron Man 3), Mindy Kaling (A Wrinkle in Time, Ocean’s 8), Ben Stiller (Escape at Dannemora, Brad’s Status) en Dulé Hill (Psych, Ballers).

De film zal vanaf 14 januari verschijnen op HBO Max, de nieuwe Amerikaanse streamingdienst van Warner Bros. Hoe de film Locked Down in Nederland verschijnt is nog niet bekend.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter