Trailer voor drama film Dreamland met Margot Robbie

Paramount Movies heeft de trailer vrijgegeven voor regisseur Miles Joris-Peyrafitte’s aankomende thriller drama film Dreamland, met Margot Robbie als een gezochte bankrover met een grote premie op haar hoofd. Er is ook een rol voor Finn Cole van Peaky Blinders. De film zal op 13 november in geselecteerde bioscopen verschijnen en zal ook op 17 november beschikbaar zijn op VOD. Bekijk de trailer hieronder!

Drama film Dreamland

Dreamland speelt zich af in de strijd van Amerika tijdens de Grote Depressie en volgt Eugene Evans, een jonge man die ervan droomt te ontsnappen uit zijn kleine stadje in Texas. Zijn normale leven verandert wanneer hij ontdekt dat een gewonde, voortvluchtige bankrover Allison Wells (Robbie) zich dichterbij verstopt dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. Verscheurd tussen het claimen van de premie en zijn groeiende aantrekkingskracht op de verleidelijke crimineel, is niets wat het lijkt, en Eugene moet een beslissing nemen die voor altijd invloed zal hebben op de levens van iedereen van wie hij ooit hield.

In de film zijn er rollen voor Academy Award-genomineerde Margot Robbie (I Tonya, Birds of Prey), Finn Cole (Peaky Blinders), Travis Fimmel (Warcraft, Vikings), Kerry Condon (Avengers: Infinity War) Lola Kirke (American Made), Garrett Hedlund (Tron: Legacy) en Darby Camp (Big Little Lies).

Dreamland wordt geregisseerd door Miles Joris-Peyrafitte naar een scenario geschreven door Nicolaas Zwart. De film wordt geproduceerd door Margot Robbie, Tom Ackerley en Josey McNamara van Lucky Chap Entertainment en Brian Kavanaugh-Jones en Rian Cahill van Automatik. Brad Feinstein van Romulus Entertainment produceert en financiert.

De film ging vorig jaar in wereldpremière op het Tribeca Film Festival 2019.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter