Trailer voor dramafilm Cowboys met Steve Zahn

Vooruitlopend op de digitale release in februari, heeft Samuel Goldwyn Films de eerste trailer onthuld voor het indiedrama Cowboys onder leiding van Steve Zahn. Deze kun je hieronder bekijken. De film debuteerde vorig jaar met lovende recensies op Tribeca en Outfest.

cowboys steve zahn

Cowboys met Steve Zahn

Troy is samen met zijn zoontje Joe op de vlucht in Montana. Ze hopen de grens met Canada over te steken en moeten intussen onder de radar blijven. De moeder van Joe, genaamd Sally, ontdekt dat ze vermist zijn en schakelt de autoriteiten in. De agente Faith start een onderzoek en zet de achtervolging in.

Naast Zahn bestaat de cast van Cowboys uit Jillian Bell (Godmothered, The Night Before, Workaholics), Ann Dowd (The Handmaid’s Tale, The Leftovers, Rebecca), Sasha Knight, Gary Farmer (First Cow, Ghost Dog: The Way of the Samurai, The Dark Divide) en Chris Coy (The Walking Dead, The Deuce, The Killing of Two Lovers).

De film is geschreven en geregisseerd door Anna Kerrigan in haar eerste speelfilmproject sinds haar debuut met Five Days Gone in 2010. De film wordt geproduceerd door Kerrigan naast Gigi Graff (Catfight, Tyrel), Chris Parker (Palm Springs) en Dylan Sellers (Palm Springs, When the Bough Breaks) met Anil Baral (Die Hard With a Vengeance) en Alex Dong (Palm Springs) verbonden als uitvoerende producenten. Cowboys zal op 12 februari in virtuele bioscopen en PVOD verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter