Trailer voor dramedy Kajillionaire met Evan Rachel Wood

Focus Features heeft de officiële trailer vrijgegeven van Miranda July‘s aankomende misdaadkomediedrama getiteld Kajillionaire, met Emmy en Golden Globe-genomineerde Evan Rachel Wood. De film ging eerder dit jaar in wereldpremière op het Sundance Film Festival 2020 en zal op vrijdag 18 september in de bioscoop verschijnen. Bekijk de Kajillionaire trailer hieronder.

Kajillionaire

In deze nieuwe, ontroerende en originele komediefilm hebben oplichters Theresa en Robert 26 jaar lang hun enige dochter Old Dolio, getraind om bij elke gelegenheid op te lichten en te stelen. Tijdens een wanhopige, haastig bedachte overval laten ze een vreemdeling deelnemen aan hun volgende zwendel, wat hun hele wereld op zijn kop zet.

Kajillionaire heeft rollen voor Evan Rachel Wood (Westworld) als Old Dolio en Gina Rodriguez (Jane the Virgin) als Melanie Whitacre samen met Oscar-genomineerden Debra Winger (Shadowlands) als Theresa Dyne en Richard Jenkins (The Shape of Water) als Robert Dyne. Daarnaast zijn er rollen voor Patton Oswalt, Mark Ivanir, Da’Vine Joy Randolph, Diana-Maria Riva en Randy Ryan.

De film is geschreven en geregisseerd door Miranda July met Brad Pitt als uitvoerend producent. Het wordt ook geproduceerd door Dede Gardner, Jeremy Kleiner en Youree Henley met Megan Ellison en Jillian Longnecker die ook uitvoerend produceren.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter