Trailer voor duistere nieuwe Netflix Original The Woods

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor The Woods. Bekijk hieronder de trailer. In navolging van series als Safe en The Stranger is dit opnieuw een verhaal van Harlan Coben. The Woods is vanaf 12 juni op de streamingsdienst te bekijken.

Het verhaal speelt zich af in Polen, waarbij er twee tijdlijnen gevolgd worden. In 1994 verdwijnen er in de bossen van Warschau vier kinderen die op zomerkamp zijn. Twee van hen worden dood teruggevonden, maar de andere twee blijven vermist. Twintig jaar later stuit openbaar aanklager Paweł Kopiński (Grzegorz Damięcki), de broer van een van de verdwenen kinderen, op een nieuwe aanwijzing en probeert hij te ontdekken wat er destijds nu werkelijk in de bossen is gebeurd.

Vier tieners verdwijnen in 1994 in het bos en iedereen gaat ervan uit dat ze zijn overleden. Een kwart eeuw wordt er niets gevonden en gaat iedereen verder met zijn leven. Tot het lijken van twee van de kinderen worden ontdekt.

De zesdelige serie is gebaseerd op een boek van de Amerikaanse misdaadschrijver Harlen Coben. Twee van zijn eerdere werken zijn al verfilmd door Netflix, namelijk The Stranger en Safe. Voor The Woods is afgereisd naar Polen, waar het de originele titel W Gtebi Lasu mee krijgt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Grzegorz Damięcki, Agnieszka Grochowska, Wiktoria Filus, Hubert Miłkowski. De serie is geregisseerd door Leszek Dawid & Bartosz Konopka.

The Woods is vanaf 12 juni op Netflix te bekijken.