Trailer voor Elite seizoen 5

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor Elite seizoen 5 , de aanstaande terugkeer van het populaire Spaanse tienerdrama, met in de hoofdrollen Itzan Escamilla, Omar Ayuso, Claudia Salas, Manu Rios en meer. Nieuwe afleveringen zijn beschikbaar op vrijdag 8 april.

De video, die je hieronder kunt bekijken, begint met een wild feest waarbij de hoofdpersonen betrokken zijn terwijl ze alle regels en oordelen van de samenleving proberen te vergeten. Bij Las Encinas betekent het nieuwe semester nieuwe liefdesdriehoeken, nieuwe studenten, nieuwe regels – en een nieuwe mysterieuze misdaad.

De Spaanse serie begon in 2018 en volgde de bevoorrechte tieners van de Las Encinas-school nadat drie beursstudenten zich bij hun gelederen hadden gevoegd. Netflix verlengde Elite vorig jaar tot en met seizoen 6 na de release van de vierde reeks, die nieuwe personages en nieuwe mysteries aan de serie introduceerde.

Elite seizoen 5 trailer

Seizoen 5 begint in de nasleep van de brute moord op Armando. Rebe en Mencía zijn samen, maar ze zullen ongetwijfeld wat problemen hebben om aan te werken – net als Samu en Ari. Nog geen woord over of we Guzmán ooit weer zullen zien, maar Armando is in ieder geval uit beeld… hoewel de rimpeleffecten van zijn gedrag in seizoen 4 onvermijdelijk zullen blijven spelen.

Voorafgaand aan de terugkeer, heeft de serie al een vroege verlenging van het zesde seizoen en verwelkomt de toevoegingen van nieuwe personages, die opnieuw de vriendschap van de senioren zullen testen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Itzan Escamilla, Omar Ayuso, Claudia Salas, Georgina Amorós, Carla Díaz, Martina Cariddi, Manu Rios, Pol Granch, Diego Martín, Isabel Garrido, Carloto Cotta.
Elite seizoen 5 zal de toevoegingen zien van drie nieuwkomers: Bilal (Adam Nourou), Isadora (Valentina Zenere) en Iván (André Lamoglia).

Elite is bedacht door Darío Madrona en Carlos Montero, die beiden samen de serie hebben geschreven. Ramón Salazar en Dani de la Orden dienden als regisseur van de serie.

Elite seizoen 5 is vanaf vrijdag 8 april 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter