Trailer voor Elite seizoen 6

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor Elite seizoen 6, de aanstaande terugkeer van het populaire Spaanse tienerdrama. Nieuwe afleveringen zijn beschikbaar op 18 november.

De Spaanse serie begon in 2018 en volgde de bevoorrechte tieners van de Las Encinas-school nadat drie beursstudenten zich bij hun gelederen hadden gevoegd.

Elite seizoen 6 trailer

Net na de dood van een andere student probeert Las Encinas een nieuwe pagina om te slaan terwijl een nieuw schooljaar voorbij rolt. Dit seizoen krijgt echter een politieke toon. Onderwerpen als racisme, seksisme, huiselijk geweld of LGTBI-fobie zijn slechts enkele van de onderwerpen die dit seizoen aan de orde komen. Nieuwe gezichten doen mee en staan ​​op tegen het corrupte systeem. Als degenen die verantwoordelijk zijn voor het systeem deze zorgen niet actief aanpakken, is het aan de studenten om dit te doen

De hoofdrollen worden gespeeld door Carla Díaz als Ari, Martina Cariddi als Mencía, Manu Rios als Patrick, Valentina Zenere als Isadora, André Lamoglia als Iván, Carloto Cotta als Cruz, Adam Nourou als Bilal, Álvaro de Juana als Dídac, Carmen Arrufat als Sara, Ana Bokesa als Rocío, Alex Pastrana als Raúl, Ander Puig as Nico.

Elite is bedacht door Darío Madrona en Carlos Montero, die beiden samen de serie hebben geschreven. Ramón Salazar en Dani de la Orden dienden als regisseur van de serie.

Elite seizoen 6 is vanaf 18 november 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter