Trailer voor Emily the Criminal met Aubrey Plaza

Roadside Attractions heeft een officiële trailer uitgebracht voor Emily the Criminal, het aankomende misdaadthriller-drama met in de hoofdrol Aubrey Plaza. De film moet op 12 augustus in de bioscoop verschijnen. Bekijk de Emily the Criminal trailer hieronder.

In de video is een vrouw te zien die in geldnood zit wier leven niet verder kan vanwege haar studieschuld voor een hbo-opleiding die ze niet goed kan gebruiken vanwege een strafblad. Om het geld voor de lening te krijgen, wendt ze zich tot illegale activiteiten, waarbij ze meer betrokken raakt bij gevaarlijke klussen.

Emily the Criminal

Emily the Criminal

Emily zit opgezadeld met een studieschuld en is door een kort strafblad van de arbeidsmarkt uitgesloten. Wanhopig op zoek naar inkomen, neemt ze een duistere klus als ‘dummy-shopper’ en koopt ze goederen met gestolen creditcards die zijn geleverd door een knappe en charismatische tussenpersoon genaamd Youcef. Geconfronteerd met een reeks uitzichtloze sollicitatiegesprekken, wordt Emily al snel verleid door het snelle geld en de ongeoorloofde opwinding van het zwarte-marktkapitalisme, en raakt ze steeds meer geïnteresseerd in haar mentor Youcef. Samen bedenken ze een plan om hun bedrijf in Los Angeles naar een hoger niveau te tillen.

Emily the Criminal is geschreven en geregisseerd door John Patton Ford.

De hoofdrollen worden gespeeld door Aubrey Plaza, Theo Rossi, Megalyn Echikunwoke en Gina Gershon.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter