Trailer voor End of the Road met Queen Latifah

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor End of the Road, de aankomende roadtrip-thriller met in de hoofdrollen Queen Latifah en Chris Bridges alias Ludacris. De film is vanaf 9 september te streamen.

De End of the Road trailer, die je hieronder kunt bekijken, toont het personage van Latifah terwijl ze alles probeert om haar familie te beschermen tegen de criminelen die achter hen aan zitten.

End of the Road

End of the Road wordt geregisseerd door Millicent Shelton op basis van een scenario dat is geschreven door David Loughery (The Intruder, Obsessed) en is gebaseerd op het originele script van Christopher Moore. De film heeft rollen voor Queen Latifah, Ludacris, Shaun Dixon, Mychala Lee Beau Bridges, France Lee McCain, Jesse Luken en meer.

De film gaat over een moeder van twee kinderen die met haar kinderen en broer door het land verhuist. De verhuizing van het gezin naar het zuiden wordt in complete chaos gestort als ze getuige zijn van een moord op hun roadtrip. Nu zal de moordenaar voor niets stoppen om ze te vinden.

End of the Road is uitvoerend geproduceerd door Latifah en Shakim Compere via hun Flavour Unit Entertainment-banner. Het wordt geproduceerd door Tracey Edmonds, Mark Burg van Twisted Pictures en Brad Kaplan.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter