Trailer voor Eternal Beauty met Sally Hawkins & David Thewlis

Samuel Goldwyn Films heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aanstaande komedie-dramafilm getiteld Eternal Beauty, met Sally Hawkins en David Thewlis in een ongewone romance. De film beleefde zijn wereldpremière op het BFI London Film Festival 2019 en staat gepland voor VOD op vrijdag 2 oktober. Bekijk de trailer hieronder!

Eternal Beauty

De 17-jarige June heeft een mooi leven in het vooruitzicht. Ze is gelukkig verloofd met haar vriend Johnny en heeft een veelbelovende carrière als model voor de boeg. Op een dag stort haar wereld in elkaar als ze een felbegeerde schoonheidswedstrijd verliest en ontdekt dat Johnny een affaire heeft met haar beste vriendin. Het nieuws zorgt ervoor dat June mentaal instort en jaren van ziekenhuisopnames en intense therapie volgen. Twintig jaar later voert June nog steeds een hard bevochten strijd tegen schizofrenie, waarbij ze weinig steun ontvangt van haar familie. Haar enige troost komt van online gesprekken met een minnaar, die haar aanmoedigt om te stoppen met haar medicijnen, met onvoorspelbare gevolgen.

De film is geschreven en geregisseerd door Craig Roberts. Eternal Beauty heeft rollen voor Sally Hawkins, David Thewlis, Billie Piper, Penelope Wilton, Alice Lowe, Robert Aramayo, Robert Pugh, Paul Hilton, Morfydd Clark, Banita Sandhu.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter