Trailer voor Everything Everywhere All At Once met Michelle Yeoh

A24 heeft de officiële trailer onthuld voor de aanstaande actie-sci-fi film Everything Everywhere All At Once, met in de hoofdrol Michelle Yeoh. De film beleeft volgend jaar zijn wereldpremière op 11 maart op het SXSW-festival in 2022, gevolgd door een bioscooprelease op 25 maart.

De video, die je hieronder kunt bekijken, belicht enkele van Yeoh’s actievolle sequenties terwijl haar personage het opneemt tegen het gemene personage van Jamie Lee Curtis. Het toont ook de verschillende versies van het hoofdpersonage in het multiversum.

Everything Everywhere All At Once

Everything Everywhere All At Once draait om een ​​Chinese immigrantenvrouw die ontdekt dat het multiversum echt is en dat ze toegang heeft tot de vaardigheden en levens van andere versies van zichzelf. Hierdoor bevindt ze zich plotseling midden in een wild avontuur waarin ze de wereld moet redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michelle Yeoh (Crazy Rich Asians), Ke Huy Quan (Indiana Jones and the Temple of Doom), Stephanie Hsu (The Marvelous Mrs. Maisel), Jenny Slate (Gifted), Harry Shum Jr. (Glee), James Hong (Big Trouble in Little China) en Jamie Lee Curtis (Halloween Kills).

Everything Everywhere All At Once is geschreven en geregisseerd door regieduo Daniel Kwan en Daniel Scheinert a.ka. de Daniëls. Joe en Anthony Russo produceren via hun AGBO-banner samen met Ley Line Entertainment en Jonathan Wang. Eli Bush en Mike Larocca behoren tot de uitvoerende producenten samen met Josh Rudnick, Tim Headington en Theresa Steele Page.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter