Trailer voor extra afleveringen The Walking Dead seizoen 10

Met nog iets meer dan een maand te gaan tot het debuut van de extra afleveringen van The Walking Dead seizoen 10, heeft AMC een nieuwe teaser onthuld voor de terugkeer op zondag 28 februari. De trailer kan hieronder worden bekeken!

The Walking Dead zal eindigen met een uitgebreid elfde seizoen van twee jaar dat 24 afleveringen zal beslaan. Met de zes extra afleveringen van seizoen 10, zijn er nog 30 afleveringen van de reeks die tot eind 2022 zal duren.

Extra afleveringen The Walking Dead seizoen 10

The Walking Dead is een verhaal dat 10 jaar geleden begon met een man die zijn familie probeerde te vinden. Dat gezin groeide en geleidelijk kregen gemeenschappen gestalte. Ze vochten en overleefden, bloeiden en er ontstond een nieuwe generatie.

In deze zes nieuwe afleveringen zien we onze overlevenden die zichzelf proberen op te pakken na de vernietiging die de Whisperers achterlieten. De jaren van strijd drukken op hen terwijl trauma’s uit het verleden aan de oppervlakte komen en hun kwetsbaardere kanten blootleggen. Ze twijfelen aan de mensheid, hun collectieve gemeenschap en de gemoedstoestanden. Zullen ze de innerlijke kracht vinden om vol te houden met hun leven en vriendschappen?

The Walking Dead is gebaseerd op de comic boek-serie geschreven door Robert Kirkman en uitgegeven door Image Comics. The Walking Dead vertelt het verhaal van de maanden en jaren die volgen op een zombie-apocalyps, en volgt een groep overlevenden, geleid door politie-officier Rick Grimes, die op reis gaat op zoek naar een veilig thuis.

De serie heeft rollen voor Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross MarquandKhary Payton, Jeffrey Dean Morgan, Ryan HurstSamantha MortonCallan McAuliffeAvi NashEleanor MatsuuraCooper AndrewsNadia HilkerCailey Fleming, Cassady McClincyLauren Ridloff, Thora Birch en Kevin Carol. In de finale van seizoen 10 keert Maggie (Lauren Cohan) weer terug in de serie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter