Trailer voor Extraction 2 met Chris Hemsworth

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Extraction 2. Deze kun je hieronder bekijken. In 2020 maakte de wereld kennis met een nieuwe held: Tyler Rake (Chris Hemsworth), een onverschrokken huurling die begint aan de dodelijkste missie van zijn carrière. Maar wat verloren lijkt …kan alsnog gewonnen worden. Deze zenuwslopende franchise vol actie, geregisseerd door Sam Hargrave, wordt geproduceerd door Joe Russo en Anthony Russo, de regisseurs van Avengers: Endgame. De nieuwe film is opnieuw geproduceerd door AGBO, de productiebanner van Joe en Anthony.

Extraction 2 trailer

Tyler Rake (Chris Hemsworth) is een onverschrokken huursoldaat die niets meer te verliezen heeft. Wanneer de zoon van een gevangen internationale crimineel ontvoerd is, wordt Rake ingeschakeld om hem terug te vinden. Maar in de krochten van de donkere, duistere onderwereld van wapen- en drugshandelaren verandert de onmogelijke zelfmoordmissie in een levensveranderende ervaring voor Rake en de jongen.

De cast bestaat uit Chris Hemsworth (Thor: Ragnarok), David Harbor (Stranger Things, Black Widow), Derek Luke (13 Reasons Why), Fay Masterson (Vice), Golshifteh Farahani (Paterson) en nieuwkomer Rudhraksh Jaiswal. De film wordt geproduceerd door Netflix. Joe Russo heeft het script geschreven. Sam Hargrave, bekend van zijn stuntwerk in meerdere MCU-films en kleine rollen in actiefilms zoals Atomic Blonde, maakt zijn regiedebuut met de film.

Extraction wordt geproduceerd door Avengers: Endgame-regisseurs Anthony en Joe Russo via hun AGBO-banner samen met Hemsworth, Mike Larocca en Eric Gitter.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter