Trailer voor False Positive met Ilana Glazer, Justin Theroux & Pierce Brosnan

Hulu heeft de volledige trailer vrijgegeven voor de film False Positive, de nieuwste horrorfilm van A24, met in de hoofdrol Ilana Glazer, Justin Theroux en Pierce Brosnan. Bekijk de trailer hieronder. De video laat Lucy zien die eindelijk zwanger wordt door de hulp van een mysterieuze vruchtbaarheidsdokter. Ze zal echter snel beseffen dat er iets mis is met haar hele zwangerschap als ze griezelige dingen begint te ontdekken over de foetus die in haar groeit. De film gaat op 18 juni in wereldpremière op het Tribeca Film Festival in 2021, gevolgd door het streamingdebuut op Hulu op vrijdag 25 juni.

False Positive trailer

False Positive trailer

Lucy is een welgestelde vrouw met een grote kinderwens, maar heeft moeite om zwanger te worden. Zodoende overweegt ze een IVF-behandeling op te starten. Met de middelen en connecties van haar man wordt een afspraak geregeld met de meest begeerde vruchtbaarheidsarts in New York, Dr. Hindle. Wanneer Lucy eindelijk zwanger wordt, begint ze echter iets sinisters te voelen aan het hele proces.

De film heeft hoofdrollen voor Ilana Glazer (Broad City, Rough Night), Justin Theroux (Mulholland Drive, The Leftovers), Pierce Brosnan (James Bond films), Sophia Bush (One Tree Hill), Zainab Jah, Gretchen Mol, Josh Hamilton, Kelly AuCoin.

False Positive wordt geregisseerd door John Lee vanuit een scenario dat hij samen met Glazer schreef. Het wordt geproduceerd door Glazer, Lee, Jonathan Wang en Allison Rose Carter.

De film verschijnt vrijdag 25 juni op Hulu.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter