Trailer voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Warner Bros. Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Bekijk deze hieronder. De film heeft een releasedatum  op 13 april 2022.

Fantastic Beasts The Secrets of Dumbledore trailer

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore trailer

Professor Albus Dumbledore weet dat de krachtige duistere tovenaar Gellert Grindelwald op weg is om de controle over de tovenaarswereld te grijpen. Omdat hij hem niet alleen kan stoppen, vertrouwt hij magizoöloog Newt Scamander toe om een ​​onverschrokken team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzelbakker te leiden op een gevaarlijke missie, waar ze oude en nieuwe beesten tegenkomen en botsen met Grindelwalds groeiende legioen van volgelingen. Maar met de inzet zo hoog, hoe lang kan Dumbledore aan de zijlijn blijven?

Fantastic Beasts is een Brits-Amerikaanse fantasyreeks, welke geïnspireerd is op het gelijknamige boek van J.K. Rowling. De film is een spin-off van de Harry Potterfilmserie. In de filmreeks speelt Oscar winnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything) de rol van Newt Scamander. Mads Mikkelsen is gecast als Gellert Grindelwald. Jude Law kruipt in de huid van een jongere Dumbledore. Daarnaast zijn er rollen voor Katherine WaterstonAlison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner.

Fantastic Beasts 3 wordt geregisseerd door David Yates. Hij regisseert naar een scenario van J.K. Rowling en Steve Kloves, die ook naast David Heyman, Lionel Wigram en Tim Lewis zullen produceren, terwijl Neil Blair, Danny Cohen, Josh Berger en Courtenay Valenti de uitvoerende producenten zullen zijn.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zal op 13 april 2022 in de Nederlandse bioscopen verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter