Trailer voor Fate: The Winx Saga seizoen 2

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Fate: The Winx Saga seizoen 2. Deze video kun je hieronder bekijken. Gebaseerd op de iconische animatieserie Winx Club, volgt de live-action serie de avonturen van vijf feeën die elkaar ontmoeten op een kostschool in een magisch land genaamd de Otherworld. Ze zullen dit najaar terugkomen voor seizoen 2.

Fate: The Winx Saga seizoen 2 trailer

Fate: The Winx Saga is een coming-of-age verhaal over vijf feeën die op het magische internaat Alfea in de ‘Otherworld’ leren hoe ze hun magische krachten kunnen beheersen. Ondertussen ontdekken ze ook nog eens hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen…

De reeks is afkomstig van Brian Young (The Vampire Diaries) en is een live-action serie gebaseerd op de populaire Italiaanse tekenfilmserie WINX CLUB van Iginio Straffi.

De originele serie liep acht succesvolle seizoenen op Nickelodeon en verkende een wereld vol monsterlijke bedreigingen en magische mensachtige feeën die samenwerken om de wereld te beschermen tegen het kwaad. Vervolgens bracht Netflix een live-action adaptatie van zes afleveringen. Fate: The Winx Saga werd een fenomenaal succes, waardoor de serie slechts een maand na de release werd verlengd voor seizoen 2.

Terugkerende castleden zijn Abigail Cowen als Bloom, Precious Mustapha als Aisha, Hannah van der Westhuysen als Stella, Eliot Salt als Terra, Elisha Applebaum als Musa, Sadie Soverall als Beatrix, Freddie Thorp als Riven, Danny Griffin als Sky, Theo Graham als Dane, Jacob Dudman als Sam, Ken Duken als Andreas en Rob James Collier als Silva. De nieuwkomers in seizoen 2 van de Winx Saga zijn Brandon Grace als Grey, Éanna Hardwicke als Sebastian en Paulina Chávez als Flora.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter