Trailer voor Fear the Walking Dead seizoen 5

Tijdens WonderCon heeft AMC de eerste trailer vrijgegeven voor Fear the Walking Dead seizoen 5! Bekijk de trailer hieronder. De serie zal op 2 juni terugkeren.

De missie van de groep is duidelijk: vind overlevenden en help om wat er nog is van de wereld iets beter te maken. Met vastberadenheid leidt Morgan Jones (James) de groep met een filosofie die is geworteld in welwillendheid, gemeenschap en hoop. Elk personage gelooft dat het helpen van anderen hen in staat zal stellen om het onrecht van hun verleden goed te maken. Maar vertrouwen zal niet gemakkelijk worden verdiend. Hun missie om anderen te helpen zal getest worden, wanneer de groep zich op onbekend terrein bevindt. Ze zullen worden gedwongen om niet alleen hun verleden, maar ook hun angsten onder ogen te zien.

De series heeft hoofdrollen voor Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay García, Maggie Grace, Garret Dillahunt, Austin Amelio, Ruben Blades en Jenna Elfman, Alexa Nisenson en Austin Amelio.

Fear the Walking Dead is uitvoerend geproduceerd door Scott M. Gimple, showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg, evenals Robert Kirkman, David Alpert, Gale Ann Hurd en Greg Nicotero, en geproduceerd door AMC Studios.