Trailer voor Fifty Shades of Black

Er is een trailer verschenen voor Fifty Shades of Black. Deze kun je hieronder bekijken. De film wordt een parodie op het populaire Fifty Shades of Grey, de boekverfilming van regisseuse Sam Taylor-Johnson.

De hoofdrol is voor Marlon Wayans, die tevens het script schreef. De acteur is niet onbekend met parodie films, aangezien hij ook al meewerkte aan de Scary Movie-reeks.

Fifty Shades of Black trailer

Christian Black is een miljonair die aan het hoofd staat van Black Enterprises. Wanneer Hannah hem voor een krantenartikel moet interviewen is ze dan ook best een beetje nieuwsgierig. De ontmoeting verloopt op zijn zachtst gezegd stroef als ze met haar hoofd klem komt te zitten tussen de liftdeuren. Mr. Black blijkt ook nog eens op illegale wijze aan zijn startkapitaal te zijn gekomen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Marlon WayansJane Seymour, Kali Hawk, Mike Epps , Fred Willard, Andrew Bachelor, Affion Crockett en Kate Miner.

Michael Tiddes is verantwoordelijk voor de regie en Rick Alvarez heeft Wayans geholpen met het script.

Fifty Shades of Black zal vanaf 29 januari in de Amerikaanse bioscoop draaien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter