Trailer voor film Bandit met Josh Duhamel, Mel Gibson, Elisha Cuthbert

Quiver Distribution heeft een officiële trailer uitgebracht voor de film Bandit, het aanstaande misdaaddrama dat is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van The Flying Bandit, een crimineel die 59 banken kon beroven zonder gepakt te worden. De film zal op 23 september in de bioscoop en op VOD debuteren.

De video belicht de verschillende bankovervallen die het titulaire personage van Josh Duhamel zal plegen terwijl hij op de vlucht is voor de autoriteiten. Het toont ook zijn samenwerking met Mel Gibsons woekeraarkarakter en zijn relatie met een maatschappelijk werker.

Bandit film

De film Bandit

In 1985 ontsnapt Gilbert Galvan Jr, een charmante beroepscrimineel, uit een Amerikaanse gevangenis in Michigan en steekt de grens over naar Canada, waar hij de identiteit van Robert Whiteman aanneemt. Na verliefd te zijn geworden op Andrea, een zorgzame maatschappelijk werker die hij niet kan onderhouden, wendt hij zich tot het beroven van banken en ontdekt dat hij er uitzonderlijk goed in is. Onder het mom van een veiligheidsanalist begint Robert door het land te vliegen en meerdere steden op een dag te beroven, om uiteindelijk de aandacht te trekken van nationale nieuwszenders die hem The Flying Bandit noemen. Verslaafd aan de kick en het geld van een ​​dubbelleven, wendt Robert zich uiteindelijk tot loanhark en de befaamde gangster Tommy Kay voor grotere kansen. Maar nu Roberts bekendheid in recordtijd groeit, komt hij in het vizier van een meedogenloze rechercheur die er alles aan doet om hem ten val te brengen.

Bandit wordt geregisseerd door Allan Ungar op basis van een scenario geschreven door Kraig Wenman. De hoofdrollen worden gespeeld door Josh Duhamel, Mel Gibson, Elisha Cuthbert en Nestor Carbonell.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter