Trailer voor film Blackbird met Susan Sarandon & Kate Winslet

Millennium Films heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende film Blackbird van regisseur Roger Mitchell, een Engelse remake van de Deense film Silent Heart uit 2014. De film heeft hoofdrollen voor Academy Award-winnaars Susan Sarandon en Kate Winslet in de hoofdrol. Bekijk de trailer hieronder!

film Blackbird

Blackbird film

In Blackbird halen Lily en Paul hun geliefden naar hun strandhuis voor een laatste bijeenkomst nadat Lily besluit haar lange strijd met ALS te beëindigen. Het stel plant een liefdevol weekend, compleet met vakantietradities, maar de stemming wordt gespannen als er onopgeloste problemen opduiken tussen Lily en haar dochters Jennifer en Anna. Bij het collectieve afscheid zijn ook aanwezig Lily’s schoonzoon, haar levenslange vriend, dochter’s partner en kleinzoon. Haar verhaal is er uiteindelijk een van hoop, liefde en een viering van het leven.

De film heeft hoofdrollen voor Susan Sarandon (Thelma & Louise, Dead Man Walking), Kate Winslet (Titanic, The Reader), Sam Neill (Jurassic Park), Mia Wasikowska (Alice in Wonderland), Rainn Wilson (The Office), Lindsay Duncan (Gifted ), Bex Taylor-Klaus (The Killing) en Anson Boon.

Blackbird werd geregisseerd door Roger Mitchell op basis van een script geschreven door Christian Torpe. Het werd geproduceerd door David Bernardi, Sherryl Clark en Rob Van Norden. De film ging vorig jaar in wereldpremière op het Toronto International Film Festival en staat gepland voor release in de bioscoop en op VOD op 18 september.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter