Trailer voor film Blue Bayou met Justin Chon & Alicia Vikander

Focus Features heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de film Blue Bayou. De aanstaande dramafilm van Justin Chon heeft hoofdrollen voor Chon en Oscarwinnaar Alicia Vikander. De film ging in wereldpremière op het filmfestival van Cannes in 2021. De film staat momenteel gepland voor een bioscooprelease op 17 september. De video kun je hieronder bekijken.

Blue Bayou film

De Koreaan Antonio is in Louisiana door zijn adoptieouders opgevoed. Wanneer voor hem plotseling uitzetting dreigt, wordt hij met zijn afkomst geconfronteerd. Zowel zijn toekomst als dat van zijn gezin, bestaande uit zijn vrouw Kathy en dochtertje Jessie, in de Verenigde Staten is onzeker.

De film heeft hoofdrollen voor Justin Chon (Gook), Alicia Vikander (The Danish Girl), Mark O’Brien (Arrival, Ready or Not), Linh Dan Pham, Vondie Curtis-Hall (Chicago Hope), Emory Cohen (Brooklyn) en Sydney Kowalske.

Blue Bayou is geschreven en geregisseerd door Chon, die eerder meerdere festivalprijzen won voor zijn in 2019 geschreven/geregisseerde drama Ms. Purple en in 2017 geschreven/geregisseerd/met in de hoofdrol/uitvoerend geproduceerde project Gook. Focus Features zal de film in de VS distribueren en Universal Pictures International zal internationaal distribueren.

De film werd gefinancierd door MACRO en eOne. Producenten zijn Chon, Charles D. King, Kim Roth, Poppy Hanks, Greta Fuentes en Yira Vilaro met Clara Wu, eOne’s Nick Meyer, Zev Foreman en Eddie Rubin als uitvoerende producenten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter