Trailer voor film Dual met Karen Gillan & Aaron Paul

RLJE Films heeft de officiële trailer onthuld voor de aankomende sci-fi comedy film Dual, met in de hoofdrollen Karen Gillan en Aaron Paul. De film staat gepland om op 15 april in de bioscoop te verschijnen.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont een vrouw die per ongeluk een kloon krijgt nadat ze erachter is gekomen dat ze stervende is. Wanneer ze er echter achter komt dat ze het gaat overleven, wordt ze gedwongen een gevecht op leven en dood aan te gaan met haar kloon om te bepalen wie van hen zal voortleven.

Dual film

Dual film trailer

Een terminaal zieke vrouw ondergaat een kloonprocedure om het leed van haar vrienden en familie te verzachten. Wanneer de vrouw alsnog op wonderbaarlijke manier geneest, doet ze er alles aan om haar kloon onschadelijk te maken, maar dit mislukt. Dit leidt tot een door de rechtbank opgelegd duel tot de dood.

Dual is geschreven en geregisseerd door Riley Stearns. De film heeft rollen voor Karen Gillan (Avengers: Endgame), Beulah Koale (Hawaii Five-O), Theo James (The Divergent-films) en Aaron Paul (Breaking Bad).

De R-rated film is geproduceerd door Stearns, Aram Tertzakian, Nate Bolotin, Lee Kim, Nick Spicer en Maxime Cottray. Uitvoerende producenten zijn Matthew Helderman, Luke Taylor, Tyler Gould, Phil Hunt, Compton Ross en Brandt Anderson.

Dual ging eerder dit jaar in wereldpremière op het Sundance Film Festival.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter