Trailer voor film Spin Me Round met Alison Brie & Aubrey Plaza

IFC Films heeft een officiële trailer vrijgegeven voor de film Spin Me Round, de aankomende komedie met in de hoofdrollen Alison Brie, Aubrey Plaza en Alessandro Nivola. De komedie moet op 19 augustus in bioscopen en op VOD verschijnen.

In de video is Amber te zien, een restaurantmanager die wordt gekozen voor een immersieprogramma in Italië. Daar ontmoet ze Nick Martucci, CEO van de restaurantketen, die Amber meteen van haar stuk brengt. Naarmate hun avontuur in Italië voortduurt, zullen de gekozen deelnemers echter snel beseffen dat er meer in het programma zit dan op het eerste gezicht lijkt.

Spin Me Round film

Als de manager van een Amerikaans restaurantketen wordt geselecteerd om een ​​speciaal trainingsprogramma in Italië te volgen, droomt ze van Europese glamour en romantiek. Maar de reis blijkt heel anders – en mogelijk gevaarlijker – te zijn dan de exotische uitjes die ze zich voorstelt.

Spin Me Round heeft hoofdrollen voor Alison Brie als Amber, Alessandro Nivola als Nick, Aubrey Plaza als Kat, Molly Shannon als Deb, Lil Rey Howery als Paul, Fred Armisen als Ricky, Tim Heidecker als Fran, Tricia Helfer als Sofia, Ayden Mayeri als Jen, en Ego Nwodim als Emily.

De film is geregisseerd en geproduceerd door Jeff Baena op basis van een scenario dat hij samen met Brie schreef. Het is uitvoerend geproduceerd door Mel Eslyn, Mark Duplass, Jay Duplass en Alex Don, met Chris Parker en Dylan Sellers.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter