Trailer voor film Stillwater met Matt Damon

Focus Features heeft de trailer vrijgegeven voor de film Stillwater met Matt Damon. De trailer kun je hieronder bekijken. Damon speelt een Amerikaanse booreilandarbeider in Frankrijk die probeert zijn dochter (gespeeld door Abigail Breslin) te bevrijden, nadat ze beschuldigd is van moord. De door Tom McCarthy geregisseerde film verschijnt op 30 juli 2021 in de Amerikaanse bioscoop.

Stillwater film

Stillwater richt zich op Bill Baker (Damon), een Amerikaans booreiland uit Oklahoma die naar Marseille reist om zijn vervreemde dochter te bezoeken, die in de gevangenis zit voor een moord die ze naar eigen zeggen niet heeft gepleegd. Geconfronteerd met taalbarrières, culturele verschillen en een ingewikkeld rechtssysteem, bouwt Bill een nieuw leven voor zichzelf op in Frankrijk, omdat hij er zijn persoonlijke missie van maakt om zijn dochter vrij te pleiten.

Naast Damon (Ford v.Ferrari, The Last Duel) zijn er in de film rollen voor Academy Award-genomineerde Abigail Breslin (Zombieland: Double Tap, Scream Queens), César Award-genomineerde Camille Cottin (Killing Eve, House of Gucci) en Deanna Dunagan (The Visit, An Acceptable Loss).

Tom McCarthy regisseert de film op basis van een script dat hij samen schreef met Marcus Hinchey (All Good Things, Come Sunday), Thomas Bidegain (Rust and Bone, The Sisters Brothers) en Noé Debré (We’re Not Animals, Dheepan).

Naast het regisseren, produceert McCarthy de film samen met Steve Golin, Jonathan King en Liza Chasin, met DreamWorks Pictures als coproductie naast Amblin Partners, Anonymous Content, Participant Media, Slow Pony en 3dot Productions.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter