Trailer voor film Supernova met Colin Firth & Stanley Stucci

Studiocanal heeft de officiële trailer vrijgegeven voor regisseur Harry Macqueen‘s aankomende drama film Supernova, met bekroonde acteurs Colin Firth en Stanley Tucci als een stel dat een onzekere toekomst tegemoet gaat nadat Tucci’s personage de diagnose dementie krijgt. De film heeft nog geen releasedatum in de VS, maar staat gepland voor 27 november in de Britse bioscopen. Bekijk de video hieronder!

Supernova film

De film Supernova 

In Supernova is het herfst en zijn Sam en Tusker, die al twintig jaar partners zijn, op vakantie. Ze reizen door Engeland in hun oude camper om vrienden, familie en plaatsen uit hun verleden te bezoeken. Sinds twee jaar geleden bij Tusker de diagnose dementie op jonge leeftijd werd gesteld, moest hun leven veranderen. Banen zijn opgegeven en plannen in de wacht gezet. Hun tijd samen is nu het belangrijkste dat ze hebben. Naarmate de reis vordert, beginnen hun individuele ideeën voor hun toekomst echter met elkaar in botsing te komen. Geheimen worden blootgelegd, privéplannen worden ontrafeld en hun liefde voor elkaar wordt als nooit tevoren op de proef gesteld. Uiteindelijk moeten ze de vraag onder ogen zien wat het betekent om van elkaar te houden in het licht van Tuskers onherstelbare ziekte.

De film wordt geleid door Oscarwinnaar Colin Firth (The King’s Speech) en Emmy-winnaar Stanley Tucci (The Lovely Bones). Er zijn ook rollen voor James Dreyfus, Pippa Haywood en Sarah Woodward.

Supernova is geschreven en geregisseerd door Harry Macqueen. Het wordt geproduceerd door Tristan Goligher en Emily Morgan. De film gaat aanstaande donderdag 24 september in wereldpremière op het San Sebastián International Film Festival 2020.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter