Trailer voor film The Sky Is Everywhere

Apple TV+ heeft de officiële trailer vrijgegeven voor A24’s aankomende verfilming van The Sky Is Everywhere, gebaseerd op de gelijknamige jeugdroman van Jandy Nelson. Het zal volgende maand op 11 februari beschikbaar zijn voor streaming.

In de video is te zien hoe een 17-jarig meisje omgaat met de nasleep van het plotselinge verlies van haar oudere zus, de enige die het echt begreep. Haar enige manier om met haar verdriet om te gaan, is door middel van haar muziek die zal leiden tot het ontmoeten van haar eerste liefde.

The Sky Is Everywhere

Verscholen tussen de magische sequoia’s van Noord-Californië en omringd door de gigantische rozen van haar grootmoeder, worstelt de 17-jarige Lennie Walker, een stralend muzikaal wonderkind, met overweldigend verdriet na het plotselinge verlies van haar oudere zus Bailey. Als Joe Fontaine, de charismatische nieuwe jongen op school, het leven van Lennie binnenkomt, voelt ze zich tot hem aangetrokken. Maar Lennie’s gecompliceerde relatie met Toby, de verwoeste vriend van haar zus, begint de ontluikende liefde van Lennie en Joe te beïnvloeden. Door haar levendige verbeeldingskracht en eerlijke, tegenstrijdige hart, navigeert Lennie door de eerste liefde en het eerste verlies om een ​​eigen lied te creëren.

The Sky Is Everywhere heeft rollen voor Grace Kaufman (The Last Ship), Jacques Colimon (The Society), Pico Alexander (War Machine), Cherry Jones (24) en Jason Segel (How I Met Your Mother). Ze worden vergezeld door Julia Schlaeper, Ji-young Yoo en Havana Rose Liu.

The Sky Is Everywhere is geregisseerd door Josephine Decker (Shirley) naar een scenario geschreven door Nelson. Producenten zijn Decker, Denise Di Novi en Margaret French Isaac.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter