Trailer voor film The Son met Hugh Jackman & Laura Dern

Sony Pictures Classics heeft een trailer uitgebracht voor de film The Son, Florian Zellers nieuwste familiedrama met in de hoofdrollen Hugh Jackman en Laura Dern. De film staat momenteel gepland om zijn debuut te maken op 11 november.

The Son teaser toont Hugh Jackman als een vader die probeert zijn relatie met zijn tienerzoon te herstellen, die schijnbaar nog steeds worstelt met de uitkomst van de scheiding van zijn ouders – vooral wanneer het lijkt alsof zijn vader volledig verder is gegaan met een nieuwe vrouw en een baby.

The Son film

De film draait om Peter, wiens drukke leven met nieuwe partner Beth en hun baby in de war wordt gebracht wanneer zijn ex-vrouw Kate opduikt met hun tienerzoon Nicholas. De jonge man is verontrust, afstandelijk en boos en spijbelt al maanden van school. Peter streeft ernaar een betere vader te zijn en probeert zijn zoon te helpen met die intieme en instinctieve momenten van gezinsgeluk. Maar het gewicht van Nicholas’ toestand zet de familie op een gevaarlijke koers.

The Son wordt geregisseerd door Florian Zeller op basis van een scenario dat hij samen met Oscarwinnaar Christopher Hampton schreef. Het originele stuk opende voor het eerst in 2019 in Londen en kreeg, net als zijn eerdere toneelstukken, lovende recensies.

De film heeft hoofdrollen voor Hugh JackmanLaura Dern, Vanessa Kirby, Anthony Hopkins en Zen McGrath.

De bewerking wordt geproduceerd door Iain Canning en Emile Sherman van See-Saw, samen met Christophe Spadone, die zich herenigt met Zeller na The Father van vorig jaar. De producenten zijn Joanna Laurie en Christophe Spadone.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter