Trailer voor Firestarter remake met Zac Efron en Ryan Kiera Armstrong

Universal Pictures heeft aangekondigd dat Blumhouse’s verfilming van Stephen King’s klassieke thriller Firestarter op vrijdag 13 mei 2022 zal verschijnen. Daarnaast is ook de Firestarter trailer onthuld, die ons een preview geeft van de personages van Zac Efron en Ryan Kiera Armstrong. Het toont een jong meisje terwijl ze worstelt om haar unieke kracht te beheersen. Ondanks de begeleiding en bescherming van haar ouders, zullen haar pyrokinetische krachten binnenkort de aandacht trekken van sinistere krachten die haar willen vangen en beheersen. Bekijk de trailer hieronder.

Firestarter

Firestarter

Al meer dan tien jaar zijn ouders Andy en Vicky op de vlucht, wanhopig om hun dochter Charlie te verbergen voor een schimmige federale instantie die haar ongekende gave om vuur te maken wil gebruiken als een massavernietigingswapen. Andy heeft Charlie geleerd hoe ze haar kracht, die wordt veroorzaakt door woede of pijn, onschadelijk kan maken. Maar als Charlie 11 wordt, wordt het vuur steeds moeilijker te beheersen. Nadat een incident de locatie van de familie onthult, wordt een mysterieuze agent ingezet om de familie op te sporen.

De Firestarter remake heeft rollen voor met Ryan Kiera Armstrong (The Tomorrow War), die is gecast voor de hoofdrol van Charlie McGee, een personage dat werd gespeeld door een jonge Drew Barrymore in de adaptatie van Mark L. Lester uit 1984.

Armstrong wordt vergezeld door Zac Efron (Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile) als Andy McGee, Sydney Lemmon (Helstrom) als Vicky McGee, Michael Greyeyes (True Detective) als John Rainbird, John Beasley (Sinister 2), Kurtwood Smith (That ’70s Show), en Emmy-genomineerde Gloria Reuben (ER).

De remake van Firestarter is geregisseerd door opkomend filmmaker Keith Thomas (The Vigil) naar een scenario geschreven door Scott Teems (Halloween Kills). De filmmuziek is gecomponeerd door de legendarische John Carpenter en zijn collega-componisten van de Halloween-franchise Cody Carpenter en Daniel Davies.

Producenten zijn Jason Blum en Akiva Goldsman, met Martha De Laurentiis, de associate producer van de originele film, Ryan Turek, Gregory Lessans, Scott Teems, J.D. Lifshitz en Raphael Margules als uitvoerende producenten. Het is een productie van Universal Pictures, Blumhouse en Weed Road Pictures.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter