Trailer voor Flag Day met Dylan Penn & Sean Penn

Van zijn dochter houden was het enige eerlijke werk dat hij ooit deed. Flag Day is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, met in de hoofdrol Dylan Penn en Sean Penn. De film bevat originele nummers van Cat Power, Glen Hansard, Eddie Vedder. Bekijk hieronder de trailer.

Flag Day

Flag Day trailer

Jennifer Vogel’s vader John was larger than life. Als kind verwonderde Jennifer zich over zijn magnetische energie en vermogen om het leven als een groot avontuur te laten voelen. Hij leerde haar zoveel over liefde en vreugde, maar hij was ook de meest beruchte vervalser in de geschiedenis van de VS.

De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en geregisseerd door Sean Penn. In Flag Day schittert Penn en zijn echte dochter Dylan Penn in een intiem familieportret over een jonge vrouw die worstelt om boven het wrak van haar verleden uit te stijgen terwijl ze de onontkoombare band tussen een dochter en haar vader probeert te verzoenen.

Flag Day wordt geregisseerd door Sean Penn (Into the Wild). De hoofdrol is voor Dylan Penn als Jennifer Vogel, Academy Award®-winnaar Sean Penn als haar vader John Vogel en Katheryn Winnick als haar moeder Patty Vogel. Andere rollen zijn er voor Josh Brolin, Norbert Leo Butz, Dale Dickey, Eddie Marsan, Bailey Noble, Hopper Jack Penn.

De film is gebaseerd op Jennifer Vogel’s memoires Flim-Flam Man: The True Story of My Father’s Counterfeit Life, en geadapteerd door Tony Award®-winnaar Jez Butterworth & John-Henry Butterworth, en geproduceerd door Golden Globe®-winnaar William Horberg, Academy Award®-genomineerde Jon Kilik en Fernando Sulichin. Originele nummers zijn van Cat Power, Glen Hansard en Eddie Vedder.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter