Trailer voor Four Good Days met Glenn Close & Mila Kunis

Vertical Entertainment heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Rodrigo Garcia‘s aankomende dramafilm Four Good Days, met in de hoofdrollen drievoudig Golden Globe-winnaar Glenn Close (Fatal Attraction, The Wife) en Mila Kunis (Black Swan). De trailer geeft ons een kijkje in de vervreemde relatie tussen een moeder en haar aan drugsverslaafde dochter, terwijl ze een moeilijk vierdaags proces doorlopen om nuchter te worden, zodat de dochter de medicatie krijgt die ze nodig heeft om te herstellen. De film zal op 30 april in de bioscoop verschijnen en op 21 mei op VOD. Bekijk de video in de speler hieronder, samen met de officiële poster!

Four Good Days

Four Good Days

In een emotionele reis gebaseerd op een waargebeurd verhaal van Pulitzer Prize-winnende Washington Post-schrijver Eli Saslow, smeekt de 31-jarige Molly haar vervreemde moeder Deb om hulp in een felle strijd tegen de demonen die haar leven hebben ontspoord. Ondanks alles wat ze heeft geleerd in een decennium van teleurstelling, verdriet en woede, stort Deb zich in een laatste poging om haar geliefde dochter te redden van de dodelijke heroïneverslaving.

Four Good Days wordt geleid door Glenn Close en Mila Kunis. Ze worden vergezeld door Stephen Root (Get Out), Joshua Leonard (Bliss), Rebecca Field (A Star is Born), Michael Hyatt (Snowfall), Chad Lindberg (The Fast and the Furious) en Carla Gallo (A Futile and Stupid Gesture).

Four Good Days werd geregisseerd door Garcia op basis van een script dat mede door hem en Eli Saslow werd geschreven. Avnet produceerde samen met Marina Grasic, Jake Avnet, Jai Khanna en Rodrigo Garcia.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter