Trailer voor Freaks de eerste Duitse superheldenfilm van Netflix

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de eerste Duitse superheldenfilm Freaks, met een groep ogenschijnlijk normale mensen die er plotseling achter komen dat ze over bovenmenselijke vermogens beschikken. De film is beschikbaar op woensdag 2 september. Bekijk de trailer hieronder. in de speler hieronder!

Freaks op Netflix

In Freaks – You’re One of Us realiseert Wendy, een jonge moeder uit de arbeidersklasse, dat jarenlange medicatie haar latente bovennatuurlijke krachten heeft onderdrukt. Ze ontmoet de vreemdeling Marek, met dezelfde achtergrond, en ontdekt dat haar collega, Elmar, ook dezelfde begaafdheid heeft. Vraag is: wat gaat ze doen met haar nieuwe krachten?

De film heeft rollen voor Cornelia Gröschel als Wendy, Wotan Wilke Möhring als Marek en Tim Oliver Schultz als Elmar. Daarnaast zijn er rollen voor Nina Kunzendorf, Frederic Linkemann, Finnlay Berger, Gisa Flake, Ralph Herforth en Thelma Buabeng.

Freaks wordt geregisseerd door Felix Binder (Red Bracelets) naar een script geschreven door Marc O. Seng (Dark). Freaks verschijnt op 2 september op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter